Защо ВСУ
Доктор
 

гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84, тел. 052 355 106, email: priem@vfu.bg

Кандидатстудентски прием

Среща на проф. Хайнрих Нихавес със студенти включени в програма "Еразъм", 14 май 2012 г.
Начало > Новини > Избрах ВСУ "Черноризец Храбър", за да постигна мечтите си!

Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием записа първите кандидати за обучение във Варненския свободен университет


В деня на своето откриване Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием на Варненския свободен университет посрещна първите кандидат-студенти. Един от тях - Марино Лачев от Тетевен избра специалност „Психология“, защото работата с хора му е интересна и смята, че именно обучението във Варненския свободен университет ще му помогне да бъде успешен професионалист.

 

 

Центърът, който се намира на ул. „Асен Златаров“ 6 във Варна, отвори врати на 7 юни. В него всеки кандидат-студент може да получи пълна информация за предлаганите от университета специалности, включените в обучението практики и стажове, възможностите за кариерно развитие и условията за прием. В центъра се приемат документи за кандидатстване и записване във всички бакалавърски, магистърски и докторски програми, които университетът предлага за учебната 2017/2018 година.

 

 

Водещо в нашата работа е да бъдем максимално полезни на кандидат-студентите и да ги консултираме в целия процес – от избора на специалност и кандидатстването до успешното завършване, коментира заместник-ректорът по учебната дейност на ВСУ „Черноризец Храбър“ проф. д-р Валери Стоянов.