Защо ВСУ
Доктор
 

гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84, тел. 052 355 106, email: priem@vfu.bg

Кандидатстудентски прием

Среща на проф. Хайнрих Нихавес със студенти включени в програма "Еразъм", 14 май 2012 г.
Начало > Новини > Избрах ВСУ "Черноризец Храбър", за да постигна мечтите си!
Изнесен център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием


За удобство на кандидат-студентите и тази година, по време на активния кандидатстудентски период Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ разкрива изнесен център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием в центъра на града.

В центъра кандидатите ще получат пълна информация за предлаганите от университета специалности, включените в обучението практики и стажове, възможностите за кариерно развитие и условията за прием. В него се приемат документи за кандидатстване и записване във всички бакалавърски, магистърски и докторски програми, които университетът предлага за учебната 2017/2018 година.

 

 

Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием, който се намира на ул. „Асен Златаров“ № 6 във Варна, отваря врати на 7 юни (сряда) в 15:00 ч. и ще работи от понеделник до петък от 12:00 до 19:00 часа и в събота от 10:00 до 14:00 ч.

 

Центърът за кандидатстудентски прием на територията на Варненския свободен университет работи от понеделник до петък от 08:30 до 16:30 часа.

 

За кандидат-студентите от страната университетът разполага с национални координатори базирани в над 30 града. Те консултират младите хора по всички въпроси, свързани с предлаганите специалности, форми на обучение и условията за прием в тях, и приемат документи за кандидатстване.

 

Документи се приемат и онлайн на: http://priem.vfu.bg/

 

За контакти: тел. 052 355 106, е-mail: priem@vfu.bg