Защо ВСУ
Доктор
 

гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84, тел. 052 355 106, email: priem@vfu.bg

Кандидатстудентски прием

Начало > Бакалавър и магистър > Как да кандидатствам
Как да кандидатствам

За ваше удобство и улеснение и с желанието да намалим вашите разходи за кандидатстване ние във Варненския свободен университет създадохме една от най-гъвкавите системи за прием.

На ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и достъпна от всяка точка е електронната ни платформа за кандидатстване. Можете също да ползвате услугите на наш представител във вашия град, да посетите нашите бази във Варна или в Смолян, или да се срещнете с наш представител по време на изложение.

Електронната платформа за кандидатстване е едно от нашите специализирани уеб приложения. На интернет адрес https://priem.vfu.bg ще откриете достъпната и лесна за ползване форма за подаване на кандидатстудентски документи, в която трябва да посочите желаните от вас специалности и форми на обучение.

Заповядайте на щанда на ВСУ по време на някое от образователните изложения в страната. Нашите представители ще Ви консултират по всички въпроси, свързани с предлаганите професионални направления и специалности, форми на обучение и условията за прием в тях, и ще приемат вашите документи за кандидатстване.