Защо ВСУ
Доктор
 

гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84, тел. 052 355 106, email: priem@vfu.bg

Кандидатстудентски прием

Виртуални прозорци
Начало > Магистър > Виртуални прозорци
Виртуални прозорци - 2020г.

От 17 до 20 март ще бъдат „отворени“ „Виртуални отворени прозорци“ – специално за кандидат-студентите на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.


Кандидатстването е 24/7 и е изцяло в електронна среда.

Абитуриентите ще могат да обсъдят с преподаватели и студенти от Варненския свободен университет своето кариерно развитие и различни въпроси, свързани с кандидатстването в професионалните направления „Психология“, „Право“, „Администрация и управление“, „Икономика“, „Информатика и компютърни науки“, „Архитектура, строителство и геодезия“, „Изкуства“, „Национална сигурност“. На сайта – www.vfu.bg, във фейсбук и инстаграм профилите на ВСУ „Черноризец Храбър“ (VarnaFreeUniversity) ще бъдат публикувани линкове-покани за приложението на Google – Hangouts Meet, които ще отведат младежите към „дискусионна аудитория“ на живо. Кандидат-студентите, техните родители и преподаватели ще имат възможност да участват в интерактивните презентации в реално време и да задават конкретни въпроси, свързани с обучението и приема в университета.


Повече за Google – Hangouts Meet, можете да научите на адрес - gsuite.google.com/products/meet/.

Можете да свалите приложението за android от play.google.com.

В случай, че използвате устройства на apple, то можете да свалите Google - Hanougts Meet от apps.apple.comЗаписи на срещите ще бъдат публикувани в сайта www.vfu.bg, а също и на страниците ни в YouTube, Facebook и Instagram.Видео от ВИРТУАЛНИ ОТВОРЕНИ ПРОЗОРЦИ
кандидатстудентска кампания на ВСУ „Черноризец Храбър“
17-20.03.2020ИНФОРМАТИКА И КОМПЮТЪРНИ НАУКИ (бакалаври):
ИКОНОМИКА:
Професионално направление "Психология"

За повече информация, моля свържете се с нашия екип:
тел.: 052-355-106; 052-359-513;
e-mail: priem@vfu.bg, marketing@vfu.bg